27 september 2022: SETU Connects

27 september 2022: SETU Connects

Leren en ontmoeten

SETU nodigt u van harte uit voor SETU Connects, op dinsdag 27 september. Een fysieke bijeenkomst, in de middag, waar SETU haar community de gelegenheid biedt om de SETU en elkaar beter te leren kennen. Na afgelopen jaren onze bijeenkomsten en webinars online te hebben georganiseerd, is het nu tijd om het SETU-netwerk weer live bij elkaar te brengen. De middag bestaat uit onderdelen die interessant zijn voor organisaties en mensen die nog niet goed bekend zijn met SETU én voor de jarenlang betrokkenen.

Wat staat er op het programma?


Workshop ‘SETU in vogelvlucht’

Voor partijen die nog niet goed bekend zijn met de SETU, die onlangs lid zijn geworden, of voor nieuwe werknemers van bestaande SETU-leden, organiseren we de workshop SETU in vogelvlucht. Hierin maakt u  kennis met alle ins en outs van de SETU-standaarden: welke standaarden biedt de SETU? Hoe worden ze toegepast? Welke bedrijfsprocessen kunnen met de standaarden worden geoptimaliseerd? Hoe zitten de berichten technisch in elkaar? En waarom is standaardisatie van elektronisch berichtenverkeer zo belangrijk? Al deze onderwerpen, en meer, komen aan bod.

Werkgroep Trends & Ontwikkelingen

Parallel aan de workshop komt deze SETU-werkgroep bij elkaar.

Met de werkgroep bespreken we veelbelovende trends en ontwikkelingen die in de toekomst relevant kunnen worden voor de uitzendsector, behoeftes uit de business,  en volgen we de ontwikkeling van relevante (digitale) wetgevingstrajecten. Deze werkgroep is in 2021 in het leven geroepen en bestaat uit een mix van softwareleveranciers en uitzendbureaus. SETU-leden die in de werkgroep zitten, krijgen hier apart een uitnodiging voor. Mocht u SETU-lid zijn maar nog niet deelnemen aan de werkgroepbijeenkomsten, dan kunt u zich aanmelden via info@setu.nl.

Borrel

We sluiten de middag af met een borrel, waar iedereen elkaar kan treffen: van gebruikers, ontwikkelaars en werkgroepleden tot bestuursleden en andere geïnteresseerden.

Meer informatie en aanmelden

Het programma vindt plaats in de middag (na de lunch). Meer informatie over de locatie en exacte tijden, volgt op een later moment. Wilt u graag deelnemen aan de workshop of heeft u een (nieuwe) collega die u graag kennis laat maken met de SETU? Meld u hieronder dan nu alvast aan!


Aanmelden workshop

    Terug naar overzicht