In de praktijk

Tijdwinst, uniformiteit en gemak

Waarom kiezen bedrijven voor de SETU-standaarden? Hoe is de implementatie ervan gegaan? Is het inderdaad zo efficiënt en kostenbesparend? Lees hieronder de ervaringen.

Interview Solid

Onze nieuwe standaard voor planningsgegevens vereenvoudigt uitwisseling tussen backoffice software van uitzenders en plansystemen en tussen verschillende plansystemen onderling.
Onze leden Solid Online en Tempo-Team als onderdeel van de Randstadgroep zijn al met deze standaard aan de slag!

Lees het volledige interview >>

SETU bij Akyla en Timing

De invoering van een gestandaardiseerde werkwijze voor urenregistratie en urenverwerking heeft binnen de uitzendbranche geholpen bij het ontwikkelen van een koppelplatform voor Timing. ICT-dienstverlener Akyla heeft een innovatief en gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld om de systemen van e-UUR, MySolution, Bork en Nostradamus digitaal aan elkaar te koppelen. Het platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor Timing, maar ook voor inlenende bedrijven.

Lees de volledige casebeschrijving >>

Flexibiliteit in de SETU-standaard

SETU bij Pivoton

Pivoton is al sinds de oprichting van de SETU in 2007 SETU-abonnee. In die rol is Pivoton actief betrokken geweest bij de totstandkoming van de diverse berichten voor de SETU-standaard. Pivoton heeft de berichten van de SETU-standaard vervolgens ook in haar flexsoftware ingebouwd waarmee deze ter beschikking komt voor alle klanten van Pivoton. Hoe werkt dit in de praktijk? Wat zijn de voordelen?

Lees de volledige casebeschrijving >>