Evenement SETU Connects 7 maart 2024

7 maart, 2024

Evenement SETU Connects 7 maart 2024

Wat zijn onze dilemma’s en uitdagingen rondom gegevensuitwisseling? Hoe ziet de toekomst eruit van digitale identificatie van uitzendkrachten? En hoe kan de SETU uw organisatie hierin van dienst zijn? De SETU wil samen op zoek naar de antwoorden op deze vragen!

Daarom organiseert de SETU ook dit jaar SETU Connects. Dit is hét jaarlijkse evenement van de SETU om onze community bij elkaar te brengen en gezamenlijk de meerwaarde en kansen van SETU voor uitzenders, inleners en softwareleveranciers te verkennen. SETU leden en niet-leden zijn bij SETU Connects even welkom! Het evenement is gratis.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit event op donderdagmiddag 7 maart 2024 bij Bar Beton, Utrecht Rijnsweerd.

We ontvangen u graag tussen 13.00 en 13.30 uur. De volgende onderwerpen staan op het programma:

Informeren

De bijeenkomst start plenair. U wordt meegenomen met updates in recente SETU ontwikkelingen, zoals het uitbrengen van de nieuwe SETU Standard for Planning & Scheduling in 2023 en de modernisering van de SETU standaarden in 2024. We presenteren u ook graag het SETU manifest; een onderdeel van onze nieuwe meerjarenstrategie, die mede op basis van uw input tijdens het laatste evenement is opgesteld.

Verbinden

In kleinere groepen zullen de deelnemers verschillende onderwerpen gepresenteerd krijgen en bespreken. Er is een keuze voor 3 onderwerpen. U kunt kiezen uit:

    1. Twee ronde tafel sessies
      We bespreken in deze ronde tafel sessies de ontwikkelingen op het gebied van automatisering, data delen en software oplossingen en kijken daarbij in het bijzonder naar de behoefte aan standaarden voor interoperabiliteit. Deze ronde tafels geven input voor de richting waarin SETU zich ontwikkelt en welke nieuwe activiteiten worden opgepakt. Er zal 1 ronde tafel sessie gericht zijn op Mid- en Backoffice software leveranciers en 1 gericht op Inkoop/VMS.
    2. De sessie “Maak kennis met de SETU”
      We vertellen u in deze sessie graag wat de SETU is en welke voordelen de SETU u kan bieden. We staan stil bij welke standaarden er zijn er en waarom u daar gebruik van zou moeten maken. Zowel het perspectief van de uitzender als van de inlener wordt belicht in deze sessie.

 

Deelnemers die nog relatief onbekend zijn met SETU kunnen het beste naar de sessie “Maak kennis met de SETU” gaan. Overige deelnemers zonder specifieke uitnodiging voor 1 van de 2 ronde tafel sessies kunnen aansluiten bij een ronde tafel naar keuze.


Inspireren

We laten ons inspireren op actuele thema’s en uitdagingen in digitalisering. Zo neemt Alexander van den Wall Bake, Business Consultant Self Sovereign Identity, ons mee in de mogelijkheden en ontwikkelingen rondom de digitale identiteit.

We sluiten de middag af met een borrel vanaf 17.00 uur.

Het event vindt plaats bij Bar Beton –  Utrecht Rijnsweerd.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

 

 

 

 

Terug naar overzicht