22 april 2021 webinar ‘Maak kennis met de SETU’

22 april 2021 webinar ‘Maak kennis met de SETU’

In de webinar-reeks die we dit jaar organiseren, trappen we op 22 april af met het webinar Maak kennis met de SETU: mogelijkheden en voordelen toegelicht. Tijdens dit interactieve webinar geven we een introductie over de SETU en de voordelen die de SETU u kan bieden. Welke standaarden zijn er? Waarom zou u gebruikmaken van de SETU-standaarden? En wat doet de SETU nog meer? We bekijken dit zowel vanuit het perspectief van de uitzender als van de inlener.

Onder leiding van Robin de Veer, Consultant Data Interoperability and Standards bij TNO en ruim drie jaar werkzaam in het SETU-team, komen deze en andere onderwerpen aan bod tijdens het webinar.

Het webinar is gericht op organisaties die willen kennismaken met de SETU en voor nieuwe SETU-betrokkenen. Meer specifiek: het webinar is met name interessant voor mensen die zich bezighouden met de digitale inrichting van het proces voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten, zich bevinden op het snijvlak van business en IT en betrokken zijn bij gegevensuitwisseling met klanten. Zowel SETU-leden als niet-leden kunnen deelnemen; deelname is kosteloos.

Per organisatie kunnen maximaal 2 personen deelnemen.

Datum: 22 april 2021
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Locatie
: online, via MS Teams

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Wouter Klomp, secretaris@setu.nl.


Inschrijven

Vul het formulier in om u aan te melden voor het webinar.
(*verplicht veld)

    Terug naar overzicht